Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Sectoren / Slibverwerking
  sector

  Slibverwerking

  Product: Luchtwassers, Biofilters

  optimale ammoniak- en geurreductie

  Tijdens het drogen van rioolslib komt naast ammoniak ook geur vrij. De samenstelling van de geur en de concentratie van de ammoniak is sterk afhankelijk van de klimaatcondities, kwaliteit en hoeveelheid van het aangeleverde rioolslib.

  Om voldoende te kunnen inspelen op het schommelende aanbod in geur en concentratie is een  meertraps-natwasser uiterst geschikt. Naast geur wordt zo ook eventuele andere emissiestof effectief uit de lucht gewassen.

  Samen met u analyseren wij uw specifieke situatie en behoefte. Met behulp van testen on site bepalen we vervolgens het ontwerp van de gewenste installatie. Het volledige traject van ontwerp, productie, montage en inbedrijfstelling kunt u aan ons toevertrouwen. Bovendien kunnen wij als full service partner het onderhoud van de installaties voor u verzorgen.

  luchtwassers met schoorstenen tegen extreme geuroverlast
  pomp luchtwasser

  De voordelen van een AEC luchtwasser voor compostering:

  • Laag energieverbruik
  • Op maat gemaakt voor installatie in proceshal of buiten
  • Waterpakketten met extra groot specifiek oppervlak voor lage luchtweerstand
  • Schoon systeem door unieke pomptechniek voor constante besproeiing van de unit
  • Goed bereikbaar voor onderhoud en controle
  • Systeem is opgebouwd uit duurzame en volledig herbruikbare materialen
  klant aan het woord

  'AEC Systems weet wat belangrijk is in onze sector en is op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom geuremissiebeleid. Met hun expertise en ervaring hebben wij de geuremissie op ons bedrijf beheersbaar kunnen maken.'

  'Goed onderhoud en service waren bij de keuze voor het luchtbehandelingssysteem van onze bedrijfsuitbreiding erg belangrijk. Vier keer per jaar controleert een servicemonteur van AEC Systems de complete installatie, zodat wij het gehele jaar door een optimaal werkend systeem hebben.'

  deze klanten gingen u voor

  Projecten
  Rioolslibverwerking
  Projecten
  multi purpose scrubber
  Projecten
  compostering