Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Nieuws

  Nieuws

  ontwerp AEC luchtwassers volgens duitse WHG (Wasser Haushalts Gesetz)

  15 september 2021

  Nieuws Ontwerp AEC luchtwassers volgens Duitse WHG (Wasser Haushalts Gesetz) Share: Grondwater mag niet in aanraking komen met water verontreinigende stoffen. Onze luchtwassers kunnen zo ontworpen en geconstrueerd worden dat lekkage van vloeistoffen naar het grondwater wordt voorkomen. De wanden en de bodem van de luchtwasser voorzien wij dan van unieke dubbelwandige panelen. Bij een…

  Lees verder

  DVS gecertificeerde kunststof lastechniek

  24 september 2020

  De lasnaden in onze luchtwassers zijn even zwaar belastbaar en sterk als de rest van het product. Dankzij de DVS-certificering wordt de kwaliteit van onze luchtwassers gewaarborgd.

  Lees verder

  Gesloten biofilters voor petfood fabrikant

  15 september 2020

  Voor een fabrikant van natte diervoeding voor honden en katten hebben wij gesloten biofilters gemaakt voor optimale geurreductie.

  Lees verder

  Menselijke neus blijft onmisbaar bij geuronderzoek

  31 augustus 2020

  Als geur herhaaldelijk als hinderlijk wordt ervaren, is er sprake van overlast. Behalve de vervelende ervaring, kan stankoverlast ook schadelijk zijn voor de gezondheid, met lichamelijke klachten als gevolg.

  Lees verder

  IFAT 2020 is definitief geannuleerd

  28 april 2020

  De IFAT die in september zou plaatsvinden in München gaat definitief niet door. Messe München reageert daarmee op de wereldwijde ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus.

  Lees verder

  AEC Systems is verhuisd

  13 maart 2020

  AEC Systems groeit. Tijd voor een nieuwe, representatieve locatie. Per 1 september 2019 zijn wij verhuisd naar het Business Center Roerpoort waar wij voldoende mogelijkheden hebben om onze dienstverlening wereldwijd verder uit te bouwen.

  Lees verder
  wilt u updates krijgen van de laatste nieuwtjes?