Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

Home / Nieuws

Nieuws

DVS gecertificeerde kunststof lastechniek

24 september 2020

De lasnaden in onze luchtwassers zijn even zwaar belastbaar en sterk als de rest van het product. Dankzij de DVS-certificering wordt de kwaliteit van onze luchtwassers gewaarborgd.

Lees verder

Gesloten biofilters voor petfood fabrikant

15 september 2020

Voor een fabrikant van natte diervoeding voor honden en katten hebben wij gesloten biofilters gemaakt voor optimale geurreductie.

Lees verder

Menselijke neus blijft onmisbaar bij geuronderzoek

31 augustus 2020

Als geur herhaaldelijk als hinderlijk wordt ervaren, is er sprake van overlast. Behalve de vervelende ervaring, kan stankoverlast ook schadelijk zijn voor de gezondheid, met lichamelijke klachten als gevolg.

Lees verder

IFAT 2020 is definitief geannuleerd

28 april 2020

De IFAT die in september zou plaatsvinden in München gaat definitief niet door. Messe München reageert daarmee op de wereldwijde ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus.

Lees verder

AEC Systems is verhuisd

13 maart 2020

AEC Systems groeit. Tijd voor een nieuwe, representatieve locatie. Per 1 september 2019 zijn wij verhuisd naar het Business Center Roerpoort waar wij voldoende mogelijkheden hebben om onze dienstverlening wereldwijd verder uit te bouwen.

Lees verder
wilt u updates krijgen van de laatste nieuwtjes?