Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / FAQ
  aec systems

  air emission control

  uw partner voor oplossingen bij geur- en emissieproblemen

  AEC Systems consulteert, ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt luchtwassers en andere luchtreinigingsinstallaties. 

  Bij ons staan de klant en zijn probleemstelling centraal. Samen met u onderzoeken wij alle mogelijke oplossing(en) voor het luchtemissieprobleem, eventueel door het plaatsen van een testwasser of een Cold Plasma Injector testunit en metingen on site. Vervolgens ontwerpen wij de meest optimale installatie: een luchtwasser, bio filter of ander type luchtreinigingsunit. Naast efficiënte emissiereductie leggen wij onze focus ook op laag energieverbruik en het voorkomen van onnodige milieubelasting. 

  Luchtwassers voor binnen- en buitenopstelling
  ons team
  Marcel Clephas
  general manager
  albert pouwels
  project manager
  koen knoop
  project engineer
  monique meuleners
  back office manager

  Onze geschiedenis

  Aan de basis van ons bedrijf ligt een zeer ruime ervaring (sinds 1994) in het ontwerpen, produceren, leveren en onderhouden van luchtemissie reducerende technieken. Wij streven ernaar om de meest optimale oplossing te ontwerpen en te leveren voor de klant. Hierbij ligt de focus voornamelijk op de volgende onderwerpen:

  • Sterke vermindering van de luchtemissie van milieuvervuilende verbindingen
  • Gebruik van duurzame materialen
  • Hoge betrouwbaarheid van de installatie
  • Laag energieverbruik van de installatie
  • Eenvoudig en snel uit te voeren onderhoud

  Wij willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, in elke stap van het proces. Door een gedegen analyse van de probleemstelling samen met de klant adviseren wij de klant de optimale oplossing voor het luchtemissie vraagstuk. 

  IMG_9766

  ONZE OPLOSSINGEN

  Emissie van milieu-vervuilende componenten via ventilatie en/of proceslucht wordt steeds verder aan banden gelegd door de overheid. Geuroverlast komt steeds meer voor o.a. ten gevolge toenemend ruimtegebrek in bewoonde gebieden. Woningen komen steeds dichterbij de industrie waardoor de kans op overlast ten gevolge van geur toeneemt. AEC Systems biedt oplossingen voor emissies van:

  • geur
  • ammoniak
  • zwavelwaterstof
  • VOC
  • stof
  test met mobiele luchtwasser