Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

Home / Diensten

diensten

monitoring

Online dataregistratie

onderhoud En service

Voor een optimaal werkend systeem

testwasser

testen = weten

standaard oplossingen en maatwerk

kwaliteit en duurzaamheid

AEC Systems biedt u een selectie kwalitatief hoogwaardige standaard luchtreinigingsoplossingen. Voor een standaard luchtwasser zijn metingen en testen on site met onze mobiele testunits niet nodig. Ook is de productietijd aanzienlijk korter, waardoor wij snel kunnen leveren. Flexibiliteit en een goede beschikbaarheid van onze producten zijn belangrijke elementen in onze bedrijfsfilosofie. Afhankelijk van de klantwensen beiden wij de meest geschikte standaard oplossing aan.

In sommige gevallen is een standaard oplossing niet mogelijk. Wij ontwikkelen dan een systeem op maat, in nauwe samenwerking met de klant. Testen en metingen on site zijn dan van belang. Gedurende dit proces wordt een grondige analyse van de emissie gedaan, waarna een conceptueel ontwerp volgt en als laatste de daadwerkelijke uitvoering naar een onderhoudsvriendelijke luchtwasser. Dus indien gestandaardiseerde oplossingen ontoereikend zijn, breiden wij onze systemen uit, waarbij de nadruk wordt gelegd op factoren die geur en emissies beïnvloeden in een bepaald gebied.