Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Project / Europese composteerder champignons
  project

  MPS voor grote europese champignoncomposteerder

  Product: Natwasser           Sector: Compostering

  multi purpose scrubber

  Vraagstelling klant

  Bij Europa's snelst groeiende champignoncompostbedrijf wordt wekelijks meer dan 8.000 ton substraat geproduceerd. De tijdens dit proces vrijkomende ammoniak en geur is milieubelastend. AEC Systems heeft reeds eerder de techniek geleverd voor een luchtreinigingsinstallatie bij het composteringsbedrijf. Dit naar volle tevredenheid van de klant. Vandaar de vraag aan AEC Systems wat de meest geschikte luchtreinigingstechniek is voor een composteringsuitbreiding.

  luchtwasser AEC scrubber
  luchtwasser AEC scrubber

  OPLOSSING AEC SYSTEMS

  Na diverse tests met onze mobiele luchtwasser on site is gebleken dat de Multi Purpose Scrubber (MPS) de meest geschikte oplossing voor de composteringsuitbreiding is. In deze luchtwasser of scrubber wordt de proceslucht in meerdere wastrappen efficiënt gereinigd.

  Het systeem bestaat uit:

  - een dubbelwandige opslagtank voor buitenopstelling met dubbelwandig leidingwerk

  - een meertraps-luchtwasser/scrubber

  - drukkamers

  - een schoorsteen

  - de volledige automatisering (Siemens) van alle onderdelen

   

  De voordelen van de AEC Multi Purpose Scrubber

  In drie verschillende trappen wordt de proceslucht gewassen. De wasserpakketten van de meertraps-unit hebben een grote oppervlakte en zorgen voor een lage luchtweerstand bij het filter. Hierdoor is het energieverbruik van de ventilatoren aanzienlijk lager.

  Een unieke pomptechniek voor het spoelwater zorgt voor een constante bevloeiing van de unit, zodat het gehele systeem schoon blijft. Ook de pomptechniek drukt de energiekosten. Het geleverde systeem is, evenals alle andere producten van AEC Systems, goed bereikbaar voor service en controle en dus onderhoudsvriendelijk.

  Allemaal voordelen waarom de klant voor ons systeem heeft gekozen.

  Luchthoeveelheid: 100.000 m3/h

  Waarom kiezen ondernemers voor AEC Systems?

  Voor biogasinstallaties hebben wij kwalitatief hoogwaardige standaard luchtwassers in ons pakket. Testen en metingen zijn niet nodig en ook de productietijd is kort. Flexibiliteit en een goede beschikbaarheid van onze producten zijn belangrijke elementen in onze bedrijfsfilosofie.

  vergelijkbare projecten

  Projecten
  luchtwasser voor inpandige uitbreiding
  Projecten
  Duitse biogasinstallatie
  Projecten
  praktijktest in Canada