Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Monitoring

  altijd up to date

  up to date met monitoring

  Een luchtbehandelingssysteem zonder monitoring (dataregistratie) wordt steeds minder geaccepteerd. AEC Systems speelt daarop in door systemen aan te bieden, voorzien van een uitgebreide monitoring. Deze elektronische besturing (of monitoring) registreert continu of de luchtwasser goed werkt, zodat u inzicht krijgt in de werking en het effect van de luchtwasser. Bovendien kan de oorzaak van een mogelijke storing sneller achterhaald worden.

  Aan alle belangrijke procesparameters zoals geleidbaarheid, zuurgraad, temperatuur, onderdruk kunnen grenswaardes toegekend worden waarop de computer een alarm, pomp of ander apparaat of signalering kan aansturen. Bijvoorbeeld automatisch spuien, doseren van toevoegmiddelen, aansturen ventilator.

  Behalve elektronische monitoring bieden wij u ook de mogelijkheid voor online monitoring. Vanaf elke plek met een internetaansluiting kunt u dan de gegevens en werking van uw luchtwasser controleren en zonodig aanpassen. In geval een servicemonteur toch nodig is op locatie, kan hij eerst inloggen om te zien welk type storing hij kan verwachten en de juiste onderdelen en gereedschap meenemen. Ook toekomstige software updates kunnen op afstand worden uitgevoerd.

  IMG_0231
  bedieningspaneel controll panel Schaltschrank

  ook in deze sectoren zijn wij actief

  biogas
  farmaceutische industrie
  mengvoeders
  De laatste updates (3)
  10/01/18
  Duitse biogasinstallatie
  10/01/18
  Belgische composteerder
  06/12/17
  Revolutionaire natwasser