Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Project / Praktijktest met testwasser
  project

  praktijktest met mobiele testwasser in canada

  Product: Testwasser           Sector: Afvalverwerking

  testen op locatie

  Op uitnodiging van een potentiële Canadese klant i.s.m. de Canadese overheid, zijn wij naar Ontario gereisd voor een aantal praktijktesten. De testwasser is in een container verscheept naar Canada.

  Bij een afvalverwerker in de staat Ontario is de installatie voor het eerst ingezet. De testwasser is op de vervuilde luchtstroom op locatie aangesloten. De luchtstroom wordt door de testwasser geleid en gereinigd.

  De testwasser bestaat uit drie wastrappen. In de eerste wastrap wordt zwavelzuur aan het waswater toegevoegd. Dit zwavelzuur bindt de ammoniak. In de tweede wastrap wordt water gebruikt om de resterende geurcomponenten te binden. In de derde wastrap, die continue besproeid wordt met water, worden geur en stof uit de lucht gewassen.

  De klant heeft zelf een meetbureau ingeschakeld om de in- en uitgaande luchtstromen te bemonsteren.

  test met mobiele luchtwasser
  AEC testwasser 1

  Hoe verder?

  Na afloop van de testen volgde een evaluatie ter bespreking van de testresultaten. De klant was dermate tevreden over onze aanpak dat wij twee mooie projecten hebben mogen maken in Ontario en Toronto.

  De testwasser heeft reeds diverse wereldreizen gemaakt, o.a. naar de Verenigde Staten en Australië. Ook daarmee hebben wij mooie luchtbehandelingsprojecten mogen maken.

  Waarom kiezen ondernemers voor AEC Systems?

  Voor biogasinstallaties hebben wij kwalitatief hoogwaardige standaard luchtwassers in ons pakket. Testen en metingen zijn niet nodig en ook de productietijd is kort. Flexibiliteit en een goede beschikbaarheid van onze producten zijn belangrijke elementen in onze bedrijfsfilosofie.

  vergelijkbare projecten

  Projecten
  ontbijtgranenproducent
  Projecten
  multi purpose scrubber
  Projecten
  slibverwerker