Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Sectoren / Afvalverwerking
  sector

  Afvalverwerking

  Product: Luchtwassers, Biofilters

  optimale ammoniak- en geurreductie

  Bij de verwerking van huisvuil wordt vuil gescheiden en thermisch behandeld. Daarbij komt een penetrante, onaangename lucht vrij die voor geuroverlast zorgt in de omgeving.

  AEC Systems beschikt over diverse luchtbehandelingstechnieken om geuroverlast te bestrijden. Welke techniek in de praktijk het beste uit de bus komt, is sterk afhankelijk van de situatie.

  Door middel van geurtesten met onze mobiele luchtwasser en/of een CPI-testunit kunnen we op locatie aantonen welke techniek het best geschikt is om geuruitstoot te verminderen.

  De Cold Plasma Injector van AEC Systems is een niet geschakelde techniek waarbij zuurstofdeeltjes positief worden geladen en reageren met geurmoleculen. Deze moleculen vallen uiteen in hun oorspronkelijke componenten en kunnen op die manier afgebroken worden. De geuraanpak vindt direct bij de bron plaats, zodat het rendement zeer hoog is.

  Het volledige traject van ontwerp, productie, montage en inbedrijfstelling kunt u aan ons toevertrouwen. Bovendien kunnen wij als full service partner het onderhoud van de installaties voor u verzorgen.

  afvalverwerking
  AEC testwasser 1

  De voordelen van AEC luchtbehandeling voor afvalverwerking:

  • Laag energieverbruik
  • Op maat gemaakt voor installatie in proceshal of buiten
  • Waterpakketten met extra groot specifiek oppervlak voor lage luchtweerstand
  • Schoon systeem door unieke pomptechniek voor constante besproeiing van de unit
  • Goed bereikbaar voor onderhoud en controle
  • Systeem is opgebouwd uit duurzame en volledig herbruikbare materialen
  klant aan het woord

  'AEC Systems weet wat belangrijk is in onze sector en is op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom geuremissiebeleid. Met hun expertise en ervaring hebben wij de geuremissie op ons bedrijf beheersbaar kunnen maken.'

  'Goed onderhoud en service waren bij de keuze voor het luchtbehandelingssysteem van onze bedrijfsuitbreiding erg belangrijk. Vier keer per jaar controleert een servicemonteur van AEC Systems de complete installatie, zodat wij het gehele jaar door een optimaal werkend systeem hebben.'

  deze klanten gingen u voor

  Projecten
  praktijktest canada
  Projecten
  slibverwerker
  Projecten
  multi purpose scrubber