Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Sectoren / Farmaceutische industrie
  sector

  Farmaceutische industrie

  Product: Luchtwassers, Biofilters

  voor elk probleem een gepaste oplossing

  Geuroverlast en/of de uitstoot van schadelijke stoffen komt vaak voor in het productieproces van de farmaceutische industrie. Overal worden milieueisen aangescherpt en de farmacie moet gepaste maatregelen treffen op de uitstoot van de geur en/of schadelijke stoffen.

  Daarnaast speelt hygiëne in deze sector een zeer belangrijke rol en dus ook in het luchtbehandelingsproces. Bij het ontwerp van de installatie moet reeds rekening worden gehouden met de meestal beperkte ruimte, de periodieke schoonmaak en onderhoud. AEC Systems heeft veel ervaring in luchtbehandeling voor de farmaceutische industrie en de daarbij behorende specifieke eisen. In de loop der jaren hebben wij verschillende luchtbehandelingstechnieken ontwikkeld die wij afhankelijk van de klantsituatie kunnen inzetten.

  geurmeting
  IMG_9709

  De voordelen van een AEC luchtwasser voor de farmaceutica:

  • Laag energieverbruik
  • Op maat gemaakt voor installatie in proceshal of buiten
  • Waterpakketten met extra groot specifiek oppervlak voor lage luchtweerstand
  • Schoon systeem door unieke pomptechniek voor constante besproeiing van de unit
  • Goed bereikbaar voor onderhoud en controle
  • Systeem is opgebouwd uit duurzame en volledig herbruikbare materialen
  klant aan het woord

  'AEC Systems weet wat belangrijk is in onze sector en is op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom geuremissiebeleid. Met hun expertise en ervaring hebben wij de geuremissie op ons bedrijf beheersbaar kunnen maken.'

  'Goed onderhoud en service waren bij de keuze voor het luchtbehandelingssysteem van onze bedrijfsuitbreiding erg belangrijk. Vier keer per jaar controleert een servicemonteur van AEC Systems de complete installatie, zodat wij het gehele jaar door een optimaal werkend systeem hebben.'

  deze klanten gingen u voor

  Projecten
  multi purpose scrubber
  Projecten
  ontbijtgranenproducent
  Projecten
  biogasinstallatie