Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Sectoren / Biogas
  sector

  Biogas

  Product: Luchtwassers, Biofilters

  optimale ammoniak- en geurreductie

  Een van de belangrijkste oorzaak van geurhinder bij vergistingsinstallaties is het vrijkomen van zwavelwaterstof (H2S). Deze stof geeft bij lage concentraties een kenmerkende rotte eierengeur. Daarnaast komt ammoniak vrij bij het thermisch drogen van digistaat.

  AEC Systems biedt u een selectie kwalitatief hoogwaardige standaard luchtreinigingsoplossingen voor biogas installaties. Voor een standaard luchtwasser zijn metingen en testen on site met onze mobiele testwasser niet nodig. Ook is de productietijd aanzienlijk korter, waardoor wij, indien noodzakelijk, snel kunnen leveren. Flexibiliteit en een goede beschikbaarheid van onze producten zijn belangrijke elementen in onze bedrijfsfilosofie. Afhankelijk van de klantwensen beiden wij de meest geschikte standaard oplossing aan.

  Het volledige traject van ontwerp, productie, montage en inbedrijfstelling kunt u aan ons toevertrouwen. Bovendien kunnen wij als full service partner het onderhoud van de installaties voor u verzorgen.

  DSCF1235
  Biogasinstallatie

  De voordelen van een AEC luchtwasser voor biogas:

  • Laag energieverbruik
  • Op maat gemaakt voor installatie in proceshal of buiten
  • Waterpakketten met extra groot specifiek oppervlak voor lage luchtweerstand
  • Schoon systeem door unieke pomptechniek voor constante besproeiing van de unit
  • Goed bereikbaar voor onderhoud en controle
  • Systeem is opgebouwd uit duurzame en volledig herbruikbare materialen
  klant aan het woord

  'AEC Systems weet wat belangrijk is in onze sector en is op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom geuremissiebeleid. Met hun expertise en ervaring hebben wij de geuremissie op ons bedrijf beheersbaar kunnen maken.'

  'Goed onderhoud en service waren bij de keuze voor het luchtbehandelingssysteem van onze bedrijfsuitbreiding erg belangrijk. Vier keer per jaar controleert een servicemonteur van AEC Systems de complete installatie, zodat wij het gehele jaar door een optimaal werkend systeem hebben.'

  deze klanten gingen u voor

  Projecten
  biogasinstallatie
  Projecten
  praktijktest canada
  Projecten
  slibverwerker