Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Sectoren / Mengvoeders
  sector

  Mengvoeders

  Product: Luchtwassers, Biofilters

  effectieve aanpak bij geurhinder

  Geuroverlast komt steeds vaker voor o.a. ten gevolge toenemend ruimtegebrek in bewoonde gebieden. Woningen komen steeds dichterbij de industrie waardoor de kans op overlast ten gevolge van geur toeneemt. Veel mengvoederbedrijven staan inmiddels dichtbij een woonwijk, met allerlei klachten tot gevolg, want bij de productie van mengvoeder komen allerlei productiegeuren vrij.

  AEC Systems biedt u een selectie kwalitatief hoogwaardige luchtreinigingsoplossingen voor Mengvoeders. Flexibiliteit en een goede beschikbaarheid van onze producten zijn belangrijke elementen in onze bedrijfsfilosofie. Afhankelijk van de klantwensen beiden wij de meest geschikte oplossing aan, standaard of maatwerk.

  Het volledige traject van ontwerp, productie, montage en inbedrijfstelling kunt u aan ons toevertrouwen. Bovendien kunnen wij als full service partner het onderhoud van de installaties voor u verzorgen.

  BMT actief koolfilter buitenopstelling
  IMG_0232

  De voordelen van een AEC luchtwasser voor mengvoeders:

  • Laag energieverbruik
  • Op maat gemaakt voor installatie in proceshal of buiten
  • Waterpakketten met extra groot specifiek oppervlak voor lage luchtweerstand
  • Schoon systeem door unieke pomptechniek voor constante besproeiing van de unit
  • Goed bereikbaar voor onderhoud en controle
  • Systeem is opgebouwd uit duurzame en volledig herbruikbare materialen
  klant aan het woord

  'AEC Systems weet wat belangrijk is in onze sector en is op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom geuremissiebeleid. Met hun expertise en ervaring hebben wij de geuremissie op ons bedrijf beheersbaar kunnen maken.'

  'Goed onderhoud en service waren bij de keuze voor het luchtbehandelingssysteem van onze bedrijfsuitbreiding erg belangrijk. Vier keer per jaar controleert een servicemonteur van AEC Systems de complete installatie, zodat wij het gehele jaar door een optimaal werkend systeem hebben.'

  deze klanten gingen u voor

  Projecten
  praktijktest canada
  Projecten
  Biofilters voor petfoodproducent
  Projecten
  multi purpose scrubber