Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Sectoren / Mestverwerking
  sector

  mestverwerking

  Product: Luchtwassers, Biofilters

  multifunctionele toepassingen

  Het drogen van mest en digestaat geeft hoge emissies van vooral geur, ammoniak en fijnstof. Door het toepassen van onze luchtbehandelingstechnieken is het mogelijk om de emissies van ammoniak, fijnstof en geur bij mestverwerking aanzienlijk te beperken.

  Multi Purpose Scrubber meest geschikt voor mestverwerking

  Mestverwerkingsbedrijven hebben al vaak de kennis en ervaring van AEC Systems gebruikt om de emissies te verminderen. Meestal adviseren wij hen een Multi Purpose Scrubber, een luchtwasser die bestaat uit meerdere wastrappen. In de eerste trap wordt met water waaraan zwavelzuur is toegevoegd ammoniak uit de proceslucht gehaald. In de tweede trap halen andere toevoegmiddelen andere geuren uit de lucht. Eventueel kan de wasser worden uitgebreid met een trap voor de zure trap om stof af te vangen. Op deze manier biedt deze luchtwasser een multi-functionele toepassingen.

  IMG_9733
  Fase 1 en 2 compostering

  De voordelen van AEC luchtbehandeling voor mestverwerking:

  • Laag energieverbruik
  • Op maat gemaakt voor installatie in proceshal of buiten
  • Waterpakketten met extra groot specifiek oppervlak voor lage luchtweerstand
  • Schoon systeem door unieke pomptechniek voor constante besproeiing van de unit
  • Goed bereikbaar voor onderhoud en controle
  • Systeem is opgebouwd uit duurzame en volledig herbruikbare materialen
  klant aan het woord

  'AEC Systems weet wat belangrijk is in onze sector en is op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom geuremissiebeleid. Met hun expertise en ervaring hebben wij de geuremissie op ons bedrijf beheersbaar kunnen maken.'

  'Goed onderhoud en service waren bij de keuze voor het luchtbehandelingssysteem van onze bedrijfsuitbreiding erg belangrijk. Vier keer per jaar controleert een servicemonteur van AEC Systems de complete installatie, zodat wij het gehele jaar door een optimaal werkend systeem hebben.'

  deze klanten gingen u voor

  Projecten
  multi purpose scrubber
  Projecten
  compostering
  Projecten
  slibverwerker