Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Nieuws / Klanten ontzorgen is wat we graag doen bij AEC Systems

  Nieuws

  Klanten ontzorgen is wat we graag doen

  Voor een rioolwaterzuiveringsinstallatie in de Verenigde Staten zorgde AEC voor het ontwerp, de productie en assemblage van een complete serie luchtwassers. Deze luchtwassers behandelen een luchtdebiet van 180.000 m3/h. De luchtwassers verwijderen ammoniak uit de proceslucht; daarna stroomt de lucht in een biofilter voor nabehandeling. Met dit project ontzorgen wij de klant.

  DSC_0067

  Vóór transport assembleren en testen wij de luchtwassers compleet in onze fabriek. Speciaal voor dit project huurden we een aggregaat om de netspanning van Verenigde Staten 480V te genereren.

  De luchtwassers zijn modulair opgebouwd zodat deze in containers vervoerd kunnen worden. Door deze modulaire opbouw zijn de wassers flexibel en gemakkelijk uit te breiden.

  lossen luchtwasser
  Naamloos

  De modules zijn licht van gewicht, sterk en eenvoudig te laden en lossen. De wasser is in een container geplaatst en over de weg getransporteerd om in de Rotterdamse haven aan boord te gaan van een schip.

   

  Het monteren van een luchtwasser is vaak maatwerk. Voor al onze producten zijn hijs- en montagehandleidingen beschikbaar om de klant optimaal te begeleiden tijdens de montage ter plekke. Montage op locatie kan door lokale monteurs worden uitgevoerd onder supervisie van een monteur van AEC Systems.

  wilt u updates krijgen van de laatste nieuwtjes?
  Vergelijkbaar nieuws (3)
  10/01/18
  Duitse biogasinstallatie
  10/01/18
  Belgische composteerder
  06/12/17
  Revolutionaire natwasser