Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Sectoren / Waterzuivering
  sector

  Waterzuivering

  Product: Luchtwassers, Biofilters

  Voorkom geurhinder en corrosie

  Duurzaamheid en respect voor de planeet staan bij waterzuivering voorop, want door water te hergebruiken behaalt u een aanzienlijke duurzaamheidswinst.

  Bij de zuivering van proceswater ontstaat echter bijna altijd geuremissie die voor overlast in de omgeving kan zorgen. En ook apparatuur kan te lijden hebben onder vervuilde lucht. Geurhinder en corrosie voorkomen zijn dan ook van groot belang in het zuiveringsproces.

  AEC Systems heeft duurzame en doeltreffende luchtbehandelingstechnieken ontworpen waardoor de geuremissie bij waterzuivering wordt geminimaliseerd.

  Onze aanpak

  Samen met u analyseren wij uw specifieke situatie en behoefte. Met behulp van testen on site met onze mobiele luchtwasser en/of CPI-testinstallatie bepalen we vervolgens een passende maatoplossing. Wij kunnen elk project turn-key opleveren: van ontwerp en productie tot en met montage en inbedrijfstelling, u kunt het gehele traject aan ons toevertrouwen. Bovendien kunnen wij als full service partner het onderhoud van de installaties voor u verzorgen.

  shutterstock_447256369
  Luchtwasser

  De voordelen van AEC luchtbehandeling voor waterzuivering:

  • Laag energieverbruik
  • Op maat gemaakt voor installatie in proceshal of buiten
  • Waterpakketten met extra groot specifiek oppervlak voor lage luchtweerstand
  • Schoon systeem door unieke pomptechniek voor constante besproeiing van de unit
  • Goed bereikbaar voor onderhoud en controle
  • Systeem is opgebouwd uit duurzame en volledig herbruikbare materialen
  klant aan het woord

  'AEC Systems weet wat belangrijk is in onze sector en is op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom geuremissiebeleid. Met hun expertise en ervaring hebben wij de geuremissie op ons bedrijf beheersbaar kunnen maken.'

  'Goed onderhoud en service waren bij de keuze voor het luchtbehandelingssysteem van onze bedrijfsuitbreiding erg belangrijk. Vier keer per jaar controleert een servicemonteur van AEC Systems de complete installatie, zodat wij het gehele jaar door een optimaal werkend systeem hebben.'

  deze klanten gingen u voor

  Projecten
  rioolslibverwerker
  Projecten
  praktijktest canada
  Projecten
  leerlooierij