Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Sectoren / Laboratoria
  sector

  Laboratoria

  Product: Luchtwassers , Biofilters

  strikte hygiënische eisen

  Laboratoria zijn complexe ruimtes waar verschillende medewerkers data of monsters analyseren. Hygiëne speelt daar een uiterst belangrijke rol. Bij het ontwerp van de luchtbehandelingsinstallatie voor een laboratorium moet reeds rekening worden gehouden met de meestal beperkte ruimte, de periodieke schoonmaak en onderhoud. AEC Systems heeft veel ervaring in luchtbehandeling voor labruimtes en de daarbij behorende specifieke eisen. In de loop der jaren hebben wij verschillende luchtbehandelingstechnieken ontwikkeld die wij afhankelijk van de klantsituatie kunnen inzetten.

  Al onze installaties worden ontworpen met veel aandacht voor levensduur, betrouwbaarheid, onderhoudsgemak en energieverbruik. De luchtbehandelingsprojecten kunnen door AEC turn-key worden opgeleverd, zowel in standaarduitvoering als compleet maatwerk.

  geurmeting
  geurmeting

  De voordelen van AEC luchtbehandeling voor laboratoria:

  • Laag energieverbruik
  • Op maat gemaakt voor installatie in proceshal of buiten
  • Waterpakketten met extra groot specifiek oppervlak voor lage luchtweerstand
  • Schoon systeem door unieke pomptechniek voor constante besproeiing van de unit
  • Goed bereikbaar voor onderhoud en controle
  • Systeem is opgebouwd uit duurzame en volledig herbruikbare materialen
  klant aan het woord

  'AEC Systems weet wat belangrijk is in onze sector en is op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom geuremissiebeleid. Met hun expertise en ervaring hebben wij de geuremissie op ons bedrijf beheersbaar kunnen maken.'

  'Goed onderhoud en service waren bij de keuze voor het luchtbehandelingssysteem van onze bedrijfsuitbreiding erg belangrijk. Vier keer per jaar controleert een servicemonteur van AEC Systems de complete installatie, zodat wij het gehele jaar door een optimaal werkend systeem hebben.'

  deze klanten gingen u voor

  Projecten
  Compostering
  Projecten
  leerlooierij
  Projecten
  praktijktest canada