Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Sectoren / Compostering
  sector

  Compostering

  Product: Luchtwassers, Biofilters

  optimale ammoniak- en geurreductie

  Eén van de belangrijkste vereisten voor een composteringssysteem is een zo laag mogelijke geuremissie. AEC Systems heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van luchtwassers bedoeld om de lucht te reinigen afkomstig van compostering. Zowel de ammoniak, stof en geur worden met behulp van een AEC luchtwasser sterk gereduceerd. Met een speciaal stoffilter kan het stof tot >95% worden gereduceerd en wordt het spoelwater gereinigd en hergebruikt.

  AEC Systems ontwerpt luchtwassers t.b.v. compostering met veel aandacht voor levensduur, betrouwbaarheid, onderhoudsgemak en energieverbruik. De luchtbehandelingsprojecten kunnen door AEC turn-key worden opgeleverd, zowel in standaarduitvoering als compleet maatwerk.

  DSCF1235
  Fase 1 en 2 compostering

  De voordelen van een AEC luchtwasser voor compostering:

  • Laag energieverbruik
  • Op maat gemaakt voor installatie in proceshal of buiten
  • Waterpakketten met extra groot specifiek oppervlak voor lage luchtweerstand
  • Schoon systeem door unieke pomptechniek voor constante besproeiing van de unit
  • Goed bereikbaar voor onderhoud en controle
  • Systeem is opgebouwd uit duurzame en volledig herbruikbare materialen
  klant aan het woord

  'AEC Systems weet wat belangrijk is in onze sector en is op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom geuremissiebeleid. Met hun expertise en ervaring hebben wij de geuremissie op ons bedrijf beheersbaar kunnen maken.'

  'Goed onderhoud en service waren bij de keuze voor het luchtbehandelingssysteem van onze bedrijfsuitbreiding erg belangrijk. Vier keer per jaar controleert een servicemonteur van AEC Systems de complete installatie, zodat wij het gehele jaar door een optimaal werkend systeem hebben.'

  deze klanten gingen u voor

  Projecten
  compostering
  Projecten
  multi purpose scrubber
  Projecten
  praktijktest canada