Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Nieuws / ontwerp AEC luchtwassers volgens duitse WHG (Wasser Haushalts Gesetz)

  Nieuws

  Ontwerp AEC luchtwassers volgens Duitse WHG (Wasser Haushalts Gesetz)

  Grondwater mag niet in aanraking komen met water verontreinigende stoffen. Onze luchtwassers kunnen zo ontworpen en geconstrueerd worden dat lekkage van vloeistoffen naar het grondwater wordt voorkomen.

  De wanden en de bodem van de luchtwasser voorzien wij dan van unieke dubbelwandige panelen. Bij een eventuele lekkage van de binnenbak, wordt de vloeistof opgevangen in de geïntegreerde buitenbak. Een sensor in de dubbelwandige wand detecteert een lekkage van de binnenbak. Door deze lekkagedetectie van de binnenbak wordt voortijdig voorkomen, respectievelijk de kans verkleind, dat vervuild water buiten de luchtwasser komt en naar bijvoorbeeld grondwater vloeit. Met deze lekdetectie en geïntegreerde vloeistofopvangvoorziening kunnen direct maatregelen getroffen worden om milieuschade te voorkomen.

  Bottrop zijaanzicht
  Bottrop met gang

  conform wasser haushalts gesetz (WHG)

  Op deze manier kunnen AEC luchtwassers samen met een lekdetectie apparaat (gecertificeerd naar WHG voor gebruikte toepassing) in een bedrijfsplan worden opgenomen, wat conform de Duitse waterhuishoudingswet (WHG) kan worden gecertificeerd.

  Wenst u een offerte voor een luchtwasser met deze speciale voorzieningen/bouwwijze, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  wilt u updates krijgen van de laatste nieuwtjes?
  Vergelijkbaar nieuws (3)
  10/01/18
  Duitse biogasinstallatie
  10/01/18
  Belgische composteerder
  06/12/17
  Revolutionaire natwasser