Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Sectoren / Petfood
  sector

  Petfood

  Product: Luchtwassers, Biofilters

  effectieve aanpak bij geurproblematiek

  Binnen de diervoederindustrie (petfood) kunnen heel specifieke geurproblemen optreden. Dankzij ons brede aanbod in luchtbehandelingstechnieken, helpen wij alle soorten diervoedersproducenten bij het voorkomen van geuroverlast.

  Hygiëne speelt een belangrijke rol in het productieproces. Wij ontwerpen onze installaties op een dusdanige manier dat ze periodiek gemakkelijk toegankelijk en schoon te maken zijn. Wereldwijd staan op diverse plekken AEC luchtbehandelingsinstallaties die aan de landspecifieke eisen voldoen.

  Onze speciaal ontwikkelde biofilters, zijn een reeds jarenlange bewezen techniek voor de sector petfood. Er zijn verschillende soorten biofiltermateriaal die op zichzelf, maar ook in combinatie met elkaar worden ingezet, om zo het beste  op de specifieke situatie in te spelen.

  Over-Ons
  Fase 1 en 2 compostering

  De voordelen van AEC luchtbehandeling voor petfood:

  • Laag energieverbruik
  • Op maat gemaakt voor installatie in proceshal of buiten
  • Waterpakketten met extra groot specifiek oppervlak voor lage luchtweerstand
  • Schoon systeem door unieke pomptechniek voor constante besproeiing van de unit
  • Goed bereikbaar voor onderhoud en controle
  • Systeem is opgebouwd uit duurzame en volledig herbruikbare materialen
  klant aan het woord

  'AEC Systems weet wat belangrijk is in onze sector en is op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom geuremissiebeleid. Met hun expertise en ervaring hebben wij de geuremissie op ons bedrijf beheersbaar kunnen maken.'

  'Goed onderhoud en service waren bij de keuze voor het luchtbehandelingssysteem van onze bedrijfsuitbreiding erg belangrijk. Vier keer per jaar controleert een servicemonteur van AEC Systems de complete installatie, zodat wij het gehele jaar door een optimaal werkend systeem hebben.'

  deze klanten gingen u voor

  Projecten
  biofilter voor petfood producent
  Projecten
  biogasinstallatie
  Projecten
  multi purpose scrubber