Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Sectoren / Geur- en smaakstoffen
  sector

  Geur- en smaakstoffen

  Product: Luchtwassers, Biofilters

  de beste aanpak van emissie- en geurhinder

  Geur- en smaakstofcomposities worden gebruikt om geur of aroma te geven aan producten. Tijdens het productieproces van deze stoffen ontstaan dampen die d.m.v. een afzuiginstallatie worden afgezogen. Als de dampen onbehandeld in de buitenlucht worden uitgestoten, leidt dit tot geurhinder voor de omgeving. Klachten in vorm van productie gerelateerde geuroverlast halen vaak het nieuws en uw bedrijf komt in een negatief daglicht te staan.

  AEC Systems heeft meer dan 25 jaar ervaring in de aanpak van emissie- en geurproblemen. In de loop der jaren hebben wij diverse luchtbehandelingstechnieken ontworpen, getest en succesvolle installaties geleverd aan klanten in binnen- en buitenland.

  Producenten van geur- en smaakstoffen kunnen bij ons terecht voor de beste aanpak van de emissie- en geurhinder in hun productieproces.

  Het volledige traject van ontwerp, productie, montage en inbedrijfstelling kunt u aan ons toevertrouwen. Bovendien kunnen wij als full service partner het onderhoud van de installaties voor u verzorgen.

  detail-wasserpakket-fuellkoerper-close-up-scrubbing-packaging
  Luchtwasser met koker Senftenberg

  De voordelen van een AEC luchtwasser tegen geurhinder bij geur- en smaakstoffen:

  • Laag energieverbruik
  • Op maat gemaakt voor installatie in proceshal of buiten
  • Waterpakketten met extra groot specifiek oppervlak voor lage luchtweerstand
  • Schoon systeem door unieke pomptechniek voor constante besproeiing van de unit
  • Goed bereikbaar voor onderhoud en controle
  • Systeem is opgebouwd uit duurzame en volledig herbruikbare materialen
  klant aan het woord

  'AEC Systems weet wat belangrijk is in onze sector en is op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom geuremissiebeleid. Met hun expertise en ervaring hebben wij de geuremissie op ons bedrijf beheersbaar kunnen maken.'

  'Goed onderhoud en service waren bij de keuze voor het luchtbehandelingssysteem van onze bedrijfsuitbreiding erg belangrijk. Vier keer per jaar controleert een servicemonteur van AEC Systems de complete installatie, zodat wij het gehele jaar door een optimaal werkend systeem hebben.'

  deze klanten gingen u voor

  Projecten
  ontbijtgranenproducent
  Projecten
  compostering
  Projecten
  praktijktest canada