Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Sectoren / Destructiebedrijven
  sector

  Destructiebedrijven

  Product: Luchtwassers, Biofilters

  geuroplossing voor bederfelijk afval

  Bedrijven die bederfelijk afval, zoals kadavers, slachtafval en etensresten vernietigen, hebben veelvuldig te maken met klachten over geuroverlast. De afgezogen lucht uit een destructiebedrijf is namelijk behoorlijk vies. De aanpak van dit geurprobleem vereist specialistische vakkennis die AEC Systems in huis heeft.

  Al meer dan 25 jaar helpen wij bedrijven met het beheersbaar maken en houden van geuroverlast. In de loop der jaren hebben wij verschillende luchtbehandelingstechnieken ontwikkeld die wij afhankelijk van de klantsituatie kunnen inzetten.

  Het volledige traject van ontwerp, productie, montage en inbedrijfstelling kunt u aan ons toevertrouwen. Bovendien kunnen wij als full service partner het onderhoud van de installaties voor u verzorgen.

  mo-biofilter
  luchtwasser 3886

  De voordelen van AEC luchtbehandeling voor destructiebedrijven:

  • Laag energieverbruik
  • Op maat gemaakt voor installatie in proceshal of buiten
  • Waterpakketten met extra groot specifiek oppervlak voor lage luchtweerstand
  • Schoon systeem door unieke pomptechniek voor constante besproeiing van de unit
  • Goed bereikbaar voor onderhoud en controle
  • Systeem is opgebouwd uit duurzame en volledig herbruikbare materialen
  klant aan het woord

  'AEC Systems weet wat belangrijk is in onze sector en is op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom geuremissiebeleid. Met hun expertise en ervaring hebben wij de geuremissie op ons bedrijf beheersbaar kunnen maken.'

  'Goed onderhoud en service waren bij de keuze voor het luchtbehandelingssysteem van onze bedrijfsuitbreiding erg belangrijk. Vier keer per jaar controleert een servicemonteur van AEC Systems de complete installatie, zodat wij het gehele jaar door een optimaal werkend systeem hebben.'

  deze klanten gingen u voor

  Projecten
  slibverwerker
  Projecten
  leerlooierij
  Projecten
  praktijktest canada