Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Sectoren / Biodiesel
  sector

  Biodiesel

  Product: Luchtwassers, Biofilters

  optimale geur- en fijnstofreductie

  De aanpak van geurproblemen die ontstaan bij de productie van biodiesel vereist specialistische vakkennis die AEC Systems in huis heeft. Al meer dan 25 jaar helpen wij bedrijven met het beheersbaar maken en houden van geuroverlast. In de loop der jaren hebben wij verschillende luchtbehandelingstechnieken ontwikkeld die wij afhankelijk van de klantsituatie kunnen inzetten.

  De geurhinder bij biodiesel ontstaat voornamelijk tijdens het verwerkingsproces van de verschillende grondstoffen. AEC zet luchtwassers (scrubbers) in om wateroplosbare geuren en fijnstofdeeltjes uit de proceslucht te wassen. Eventuele restgeuren die niet oplosbaar zijn in water kunnen daarna uit de proceslucht verwijderd worden met onze Cold Plasma Injector.

  Het volledige traject van ontwerp, productie, montage en inbedrijfstelling kunt u aan ons toevertrouwen. Bovendien kunnen wij als full service partner het onderhoud van de installaties voor u verzorgen.

  biodiesel
  IMG_0231

  De voordelen van AEC luchtbehandeling:

  • Laag energieverbruik
  • Op maat gemaakt voor installatie in proceshal of buiten
  • Waterpakketten met extra groot specifiek oppervlak voor lage luchtweerstand
  • Schoon systeem door unieke pomptechniek voor constante besproeiing van de unit
  • Goed bereikbaar voor onderhoud en controle
  • Systeem is opgebouwd uit duurzame en volledig herbruikbare materialen
  klant aan het woord

  'AEC Systems weet wat belangrijk is in onze sector en is op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom geuremissiebeleid. Met hun expertise en ervaring hebben wij de geuremissie op ons bedrijf beheersbaar kunnen maken.'

  'Goed onderhoud en service waren bij de keuze voor het luchtbehandelingssysteem van onze bedrijfsuitbreiding erg belangrijk. Vier keer per jaar controleert een servicemonteur van AEC Systems de complete installatie, zodat wij het gehele jaar door een optimaal werkend systeem hebben.'

  deze klanten gingen u voor

  Projecten
  leerlooierij
  Projecten
  biogasinstallatie
  Projecten
  praktijktest canada