Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Nieuws / IFAT 2020 is definitief geannuleerd

  Nieuws

  ifat 2020 gaat niet door

  De IFAT die in september zou plaatsvinden in München gaat definitief niet door. Messe München reageert daarmee op de wereldwijde ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus.

  De IFAT-beurs was al uitgesteld van mei naar september, maar uit een enquête die Messe München heeft gehouden onder de IFAT-exposanten, bleek dat de meeste respondenten ook een najaarseditie niet zien zitten. In Duitsland mogen grote evenementen op zijn vroegst pas eind augustus 2020 worden gehouden.

  Of een groot evenement als de IFAT in september wél gehouden zou kunnen worden, is volgens de beursorganisator en de meeste exposanten nog zeer onzeker. Dat betekent dat een goede planning eigenlijk niet mogelijk is. Messe München heeft de knoop vervolgens doorgehakt en IFAT 2020 definitief geannuleerd. De volgende IFAT vindt plaats van 30 mei tot 3 juni 2022.

  Aangezien de gezondheid van de exposanten, de bezoekers, de medewerkers en het publiek voor de IFAT de hoogste prioriteit heeft, is tot annulering besloten. Voor vragen kunt u contact opnemen met Messe München, exhibiting@ifat.de

  IFAT graphic
  wilt u updates krijgen van de laatste nieuwtjes?
  Vergelijkbaar nieuws (3)
  15/09/21
  ontwerp AEC luchtwassers volgens duitse WHG (Wasser Haushalts Gesetz)
  24/09/20
  DVS gecertificeerde kunststof lastechniek
  15/09/20
  Gesloten biofilters voor petfood fabrikant