Spring naar content

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

 

Wij adviseren u graag bij geur- en emissieproblemen. Omdat elke vraag anders is, willen we graag persoonlijk contact met u hebben, zodat we alle details zorgvuldig kunnen doornemen.

Vul uw gegevens in en een van onze specialisten nemen contact met u op om een afspraak te maken:

  Home / Nieuws / DVS gecertificeerde kunststof lastechniek

  Nieuws

  Gecertificeerde kunststof-lastechniek volgens DVS-norm

  Onze luchtwassers worden vervaardigd van polypropylene. Dit kunststof is goed recyclebaar, sterk, veerkrachtig en zeer goed bestand tegen de chemische inwerking van zuren, logen en oplosmiddelen. Om lekken van de wanden te voorkomen, zijn speciale kunststoflastechnieken vereist. De kwaliteit van kunststoflastechniek bij onze luchtwassers is hoog.

  Het laswerk is gecertificeerd volgens de DVS-norm. DVS is de afkorting van Deutscher Verband für Schweissen und verwandte Verfahren. Deze certificering is de leidende norm voor kunststoflaswerk. Het is een vereiste dat de monteurs en lassers die aan onze luchtwassers werken, de opleiding tot gecertificeerd kunststoflasser volgens de DVS-norm hebben gevolgd. De DVS gecertificeerde lassers werken volgens de internationale normen voor schoon en veilig lassen.

  De lasnaden in onze luchtwassers zijn even zwaar belastbaar en sterk als de rest van het product. Met deze DVS-certificering wordt de kwaliteit van onze luchtwassers gewaarborgd.

  IMG_9783
  wilt u updates krijgen van de laatste nieuwtjes?
  Vergelijkbaar nieuws (3)
  14/03/24
  IFAT 2024
  28/02/24
  Schone lucht? Akkoord!
  28/11/23
  Klanten ontzorgen is wat we graag doen bij AEC Systems